Hoppa till sidans innehåll

Naturpasset 2017


Naturpasset består av en orienteringskarta med 37 kontroller inritade. Kontrollerna kan besökas när som helst fram till 10 oktober. 31 av kontrollerna är i skogen i området kring Gråbo och Olstorp, och 6 är inne i Gråbos tätort. Kontrollerna har varierande svårighetsgrad, vilket är beskrivet på kartan.

Kartskalan är ungefär 1:10 000, vilket innebär att en centimeter på kartan motsvarar 100 meter i terrängen. 

Vid kontrollerna finns en bokstav som du antecknar. Du kan registrera dig på Naturpassets hemsida www.naturpasset.se/tavlamednaturpasset och anteckna bokstäverna där efterhand. Om du hittar minst 3/4 av kontrollerna kan du delta i en tävling, där du skriver in kontrollkoderna och mejlar in din bästa Naturpassbild. Priset utgörsav en weekend för två personer på valfritt Scandic-hotell i Norden. Vi kommer också att ha en lokal utlottning i Lerum.

Naturpasset innehåller också ett cykelpass, där du kan cykla i bygden och kombinera kontrollpunkter med bilder. Klicka här om du vill komma till Cykelnaturpasset. Också på cykelpasset kan du delta i tävlingen.

Om du inte fått Naturpasset i brevlådan kan du hämta på KomIn och Team Sportia i Lerum samt på Bonum i Gråbo.

För att kartan skall hålla bättre för användning ute i naturen finns det plastfodral att hämta gratis på Team Sportia, Bagges Torg.

Mer information om Naturpasset finns på www.naturpasset.se

Har du frågor eller synpunkter kan du kontakta Bertil Thomas, 0302-15813, This is a mailto link eller Göran Leffler, 0730-848633, This is a mailto link.

Om någon kontrollmarkering saknas, hör gärna av dig till oss!

Uppdaterad: 2017-05-04 22:44
Skribent: Göran Leffler
Epost: This is a mailto link

Vill du hyra klubbstugan?

Klicka här.

 

Dusch, bastu, kök, sängar,....

 

 

Våra sponsorer

 

 

Sparbanken Alingsås

Miramar

 OL-utrustning

Ange alt-text här.

Postadress:
Lerums SOK - Orientering
C/o Kent Eriksson, Odenius väg 9
44339 Lerum

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info