Hoppa till sidans innehåll

25manna  2017 - klubbresa 6-8 oktober

2017-08-10 11:00
Nu är det hög tid att anmäla sig till höstens stora event, klubbresa till Stockholm och 25-mannahelgen. Alla är välkomna, såväl ny som gammal medlem och oavsett orienteringsnivå. Det brukar vara en go' stämning så häng med ni som inte var med i fjol.
  • Uppdaterad: 2017-09-30 20:54

Traditionsenligt planerar vi att åka upp med egen buss på fredag eftermiddag, har boende på hotell i två nätter och har en gemensam middag på restaurang på lördagkvällen. Hemkomst på söndag kväll. Mer detaljer kommer senare.

På lördagen avgörs 25manna-stafetten och där vill vi naturligtvis ha ett så starkt lag som möjligt. För er som inte är med på stafetten erbjuds öppna banor eller så går det naturligtvis bra att vara supprter på plats. Det brukar vara fullt ös hela tävlingsdagen och en kul, men lite rörig, tävling att följa. Lite förändringar i sträckfördelning, där "damsträckan" flyttat till stäcka 6 ger nya förutsättningar för laguttagning och kanske lite ny injektion i tävlingen. Vi har möjligheten att få till ett "bättre" lag än i fjol om alla löpare är disponibla.

På söndagen åker vi till medeldistanstävlingen på samma Arena som lördagen. Hit anmäler ni er själva.

För att kunna anmäla lag, boka boende och fundera på laguttagning etc vill vi ha er anmälan så snart som möjligt. Ni anmäler er via Eventor under "Klubben/Klubbaktiviteter" senast 25 augusti. Observera att det är inget krav att vara aktuell för stafettlaget för att få anmäla sig.

Skribent: Jonas Axelsson
Epost: Adressen Gömd
 Eventor
 
 

Vill du hyra klubbstugan?

Klicka här.

 

Dusch, bastu, kök, sängar,....

 
Våra sponsorer

 Miramar

 

Sparbanken Alingsås
Ange alt-text här.

Postadress:
Lerums SOK - Orientering
C/o Kent Eriksson, Odenius väg 9
44339 Lerum

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info