Hoppa till sidans innehåll

Påskhelgens tävlande

2012-04-09 15:49
Blandad väderlek och spännande resultat för våra tävlande under påskhelgen. Seger för Jakob Gunnarsson, Lovisa Moqvist och Torsten Backteman!
  • Uppdaterad: 2013-06-02 21:44

Påskens tävlande började på skärtorsdagen med den traditionella nattävlingen Häxjakten, som i år arrangerades i Lidköping. Två nattlöpare från LSOK deltog: Björn och Dieter.

 

Långfredagen blev en vilodag för klubben ur tävlingssynpunkt.

 

Påskaftonen (Öjetrampen, långdistans) lockade nästan 1 700 löpare till Frishulan, Loo - en otroligt vacker plats, men för dagen inbäddad i snö. Fin terräng och bra banor i skogen, dock fanns det spår att följa i snön. Tur att det fanns så många hjälpsamma traktorförare, som kunde dra ut alla bilar från parkeringen efter tävlingen. Jakob G vann i klassen H10 och bara 3 minuter efter sprang Emil Axelsson in på en 6:e plats. Hanna Djerf var 3:a i D18 och Gustaf Sparrevik 6:a i H18 elit.

 

Åtta klubbmedlemmar sprang Bohuslunken (medeldistans) på påskdagen vid Stadsfjället norr om Uddevalla. Där var Lovisa M snabbast av alla i D10 och Torsten B visade också säkerhet med seger i H50.

 

16 startande från klubben i Trollhättans Vikingaträff. Att döma av resultatlistor, var det krävande banor, med en hel del löpare som inte var godkända.

 

Klubbresultat Häxjakten

Klubbresultat Öjetrampen

Klubbresultat Bohuslunken

Klubbresultat Vikingaträffen

Skribent: Christina Nilsson
 Eventor
 
 

Vill du hyra klubbstugan?

Klicka här.

 

Dusch, bastu, kök, sängar,....

 
Våra sponsorer

 Miramar

 

Sparbanken Alingsås
Ange alt-text här.

Postadress:
Lerums SOK - Orientering
C/o Kent Eriksson, Odenius väg 9
44339 Lerum

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info