GDPR

Liksom alla organisationer i Sverige måste vi i Lerums SOK uppfylla regelverket i den nya dataskyddsförordningen (GDPR).

Hur vi gör detta framgår i den Integritetspolicy som föreningen styrelse har antagit. Då du blir medlem i Lerums SOK (genom att betala medlemsavgiften) ingår du ett avtal där du accepterar att föreningen hanterar dina personuppgifter i enlighet med integritetspolicyn.

Policyn är ganska allmänt hållen och mer detaljer om vad den innebär i praktiken ser du nedan:

• IdrottOnline - RF:s medlemsregister där vi förutom kontaktuppgifter även närvaroregistrerar deltagande i träning och tävling.
  • Eventor - Används för administration av klubbens egna tävlingar och även för medlemmarnas tävlingsanmälningar. Eventor synkas av RF med IdrottOnline.
  • Epostlistor för olika ändamål för användning Lerums SOK's styrelse och kommitteér.

Vidare är listorna för stugvärdskap lagrade elektroniskt för visning på vår hemsida.

I föreningen är det ordförande som är integritetsansvarig och är styrelsens kontaktperson i dessa frågor.

Uppdaterad: 08 OKT 2018 23:30 Skribent: Patrick Djerf
 Eventor

Vill du hyra klubbstugan?

Klicka här.

Dusch, bastu, kök, sängar,....

Lerums SOK i Lilla Sportspegeln

Sparbanken Alingsås