Gästbok - Lerums SOK - Orientering - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkommen att lämna ett avtryck i Lerums SOK's gästbok! Skapa en diskussion, vädra en åsikt eller lämna en hälsning!
Tänk dock på att hålla en seriös profil och signera med eget namn. De inlägg som ej är signerade med namn kommer att tas bort. Vi vill inte se några personangrepp eller andra kränkande kommentarer. Sådana inlägg kommer ovillkorligen att raderas! 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
5 september 2012 22:07 av Pär Moqvist

Natt-DM

Angående sträcktiderna på natt-DM. SI-enheterna hade rätta tider. Felet ligger i OLA och vi avser att driva frågan där. Vid tävlingens slut hade alla deltagare fått ett korrekt resultat och en personlig sträcktidsutskrift. Vi beklagar det inträffade.

2 september 2012 23:08 av LG Axmalm

Natt-DM

Det är SÅ dåligt att skylla dåliga rutiner på "datastrul". Vad ni hade missat i fredags på natt-DM var att synka ALLA enheter inklusive målenheterna. Det är VÄLDIGT tydling, och dåligt, när man ser att målenheten är 10:00 när den skulle vara 22:00!!!! En klubb med tillräcklig datakunskap hade kunnat rädda detta men ni "skiter" i att ni har alla sträcktider och att ni själva klantat till det. DÅLIGT!!!!! Egentligen skulle man begära startavgiften tillbaka. Synd när banorna nu var så bra. m(v)h LG

30 augusti 2012 22:16 av Jossan

dm

när kommer startlistor ut, i senaste laget tycker jag?

6 augusti 2012 21:12 av GMOK och FOL

Göteborg O-meeting

Missa inte Göteborg O-meeting. Sista ordinarie anmälan imorgon 7 augusti. 3 tävlingar (medel, sprint och lång) med För-SM 2013 och ungdomsfokus 17-19 augusti.

3 augusti 2012 11:41 av torsten

Nya skor

Hej. Jag har ett par helt nya (för små) Inov 8 Xtalon strl 39.5 som jag säljer för 800 kr.
ring om du är intresserad.
0708-361873

30 juli 2012 08:47 av Chister Henriksson

sOL-skola

Nu finns inbjudan till SAIK´s sOL-skola på SAIK´s hemsida: www.saik.o.se

Välkomna!

9 maj 2012 14:47 av William

Fjällvandring Sälen

Har du ett företag som vill få något annat att prat om på fikarasten eller en inspirerande miljö för ert säljevent? I så fall så hjälper vi er gärna att skräddarsy er vistelse med allt från spännande aktiviteter, resa, boende och mat i Sälen. Så ta med dina arbetskamrater upp till Sälen!

www.fjallvandringsalen.com

9 maj 2012 14:46 av William

Konfirmation Sälen

2012 arrangerar vi för första gången ett konfirmationsläger i Sälen. Första anmälningarna har dock redan börjat strömma in till 2013 så vill du kombinera konfirmation med orientering så utlovar vi vackra fjäll, bra boende, superfin orientering och ett minne för livet!

www.konfirmationsalen.com

9 maj 2012 14:45 av William

3+3 26juni- 1juli

För att deltagarna ska få njuta maximalt av fjällterrängen så har vi år start och mål uppe på fjället med lifttransport till och från arenan. I år kör vi även Bianchi Tour för ungdomarna. Sedvanligt har vi dessutom en mängd olika träningsövningar som sitter ute under sommaren.

www.3plus3.se

9 maj 2012 14:44 av William

Junior Camp Sälen

Uppföljningslägret som tar din orienteringsteknik till en högre nivå! Vi har som vanligt ett starkt ledar team och redan finns 10st laddade ledare klara, däribland Europa mästaren Kalle Dalin. Anmälan är förlängd till 1 juni.

www.juniorcampsalen.se

 Eventor

 

 

Vill du hyra klubbstugan?

Klicka här.

 

Dusch, bastu, kök, sängar,....

 
 Lerums SOK i Lilla Sportspegeln
 
Våra sponsorer

 Miramar

 

Sparbanken Alingsås
Ange alt-text här.

Postadress:
Lerums SOK - Orientering
C/o Kent Eriksson, Odenius väg 9
44339 Lerum

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info