Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkommen att lämna ett avtryck i Lerums SOK's gästbok! Skapa en diskussion, vädra en åsikt eller lämna en hälsning!
Tänk dock på att hålla en seriös profil och signera med eget namn. De inlägg som ej är signerade med namn kommer att tas bort. Vi vill inte se några personangrepp eller andra kränkande kommentarer. Sådana inlägg kommer ovillkorligen att raderas! 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
16 januari 2010 20:45 av Mats K

TACK

Tack Olle och ni andra för ett jättetrevlingt arrangemang!
Mats

13 januari 2010 22:27 av Mats K

Skid-ol

Var kan man läsa normerna för skid-ol? Jag kan inte hitta dem på Sv Skidförbundets hemsida!

13 januari 2010 21:32 av Christina, Lerums SOK

Skid-O tävling

Enligt tävlingsledningen så finns det 1,5 mil klassiska spår, som redan är uppkörda på golfbanan. För resterande spår följer vi de normer som gäller på skid-O : heldragen linje - fullskate, streckad linje - halvskate.
Bredvid de klassiska spåren kommer det antagligen även att plattas till för skate.
Tillgång till omklädning och dusch!
Välkommen med din anmälan!

13 januari 2010 11:09 av S

Skid-O

Finns det klassiska spår på Skid-O tävlingen?

6 januari 2010 14:30 av Pär Moqvist

Skidverksamhet?

Som ni kanske har märkt finns det ett "S" i Lerums SOK. Detta "S" betyder "Skidor" och nu har vi ju äntligen bra med snö och kall väderlek även i Lerum. Selma var med på skidtävling i Hindås idag men hon var enda deltagaren från Lerums SOK. Jag undrar om det finns fler ungdomar som vill vara med och träna/tävla i skidåkning? Nästa vecka startar Kvällscupen på onsdagar som är en ungdoms-/juniortävling ungefär som Vårserien. Vi kunde kanske t.o.m. ordna med skidträning på tisdagar?

4 januari 2010 11:32 av Erik Österlin

Skid-O i Öjersjö 6/1

På onsdag 6/1 arrangerar SAIK och GSK träningstävling i Skidorientering på Öjersjö golfbana. Två slingor / tre banor: 6,1 km, 3,7 km, 2,4 km. Mass-start 10.30 - individuell start direkt efter för den som vill det. Alla är välkomna, oavsett klubb eller Skid-O-vana. Anmälan helst i förväg i SAIKs gästbok eller min e-post. Startavgift 20 kr betalas på plats. http://www.saik.o.se
Välkomna!

11 december 2009 16:28 av Lovisa Nilsson

Följ mitt klimatarbete!

Jag vill bara berätta att jag nu har skapat en blogg där jag kommer skriva om mitt klimatarbete. Det kommer att handla om allt från COP15, reaktioner på klimatnyheter och mitt arbete i Fältbiologernas styrelse 2010. Så bloggen kommer alltså bara handla om saker relaterat till klimat, gå in på majalovisanilsson.wordpress.com så får ni se hur det ser ut. Jag rekommenderar också att ni fyller i er mailadress till vänster så får ni meddelanden när jag lägger upp något nytt! Jag blir väldigt glad om

9 december 2009 22:36 av Mats

Poängtabellen igen

Tack för snabbt svar! Jag ser fram emot Kontrollsökarens ankomst i min brevlåda.

9 december 2009 21:01 av Christina

Poängtabell

Hela tabellen kommer att vara med i nästa nr av Kontrollsökaren! Olle tog med sig priset till årets Skinklopp, för att överlämna det till 2009 års vinnare. Det blev så att han fick ta med sig det hem igen... Man kon dock säga att kampen var hård. Det skiljde endast sex poäng ner till andra plats, som beslagtogs av Gustaf.

9 december 2009 20:37 av Mats Kågeson

Poängtabellen

När får vi som inte var med på prisutdelningen vid Skinkloppet reda på vem som vann poängtabellen? Och hur många poäng alla vi andra fick?

 Eventor

 

 

Vill du hyra klubbstugan?

Klicka här.

 

Dusch, bastu, kök, sängar,....

 
 Lerums SOK i Lilla Sportspegeln
 
Våra sponsorer

 Miramar

 

Sparbanken Alingsås
Ange alt-text här.

Postadress:
Lerums SOK - Orientering
C/o Kent Eriksson, Odenius väg 9
44339 Lerum

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info