Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkommen att lämna ett avtryck i Lerums SOK's gästbok! Skapa en diskussion, vädra en åsikt eller lämna en hälsning!
Tänk dock på att hålla en seriös profil och signera med eget namn. De inlägg som ej är signerade med namn kommer att tas bort. Vi vill inte se några personangrepp eller andra kränkande kommentarer. Sådana inlägg kommer ovillkorligen att raderas! 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
6 september 2011 21:57 av Christina

Grattis alla DM-deltagare

Härlig glädje i bilderna från stafetten! Bra kämpat alla LSOK:are - både unga och gamla. Att delta i distriktsmästerskapen ska kännas kul och kan man dessutom kämpa om en medalj ska man helt klart vara stolt.
Själv får jag fortsätta att kämpa med att hitta kontrollerna...

23 augusti 2011 10:56 av Stefan

SKIDPJÄXA LÄNGD.

Äldre längdpjäxa från 90-talet, storlek 38-40, till Rottefellas NNN-bindning köpes. Tel. 070-845 22 22.

22 augusti 2011 11:00 av Martin Rådbo

Välkomna till OL-tävling 1/10

Mölndal Outdoor arrangerar en enklare träningstävling den 1 oktober. Vi erbjuder då flera öppna banor, miniknat samt dessutom möjligheten att prova på MTB-O, det finns både en kort och en lång cykelbana.

Läs mer och anmäl er här:
http://eventor.orientering.se/Events/Show/3084

Varmt välkomna!

21 augusti 2011 08:35 av Andreas Näsman

Tack alla

Hej på er

Vi vill tacka alla ledare,föräldrar och träningskompisar för ett härligt och skojigt träningsläger med massor av orientering och upptåg som hör ett läger till. Nu känner vi oss laddade för höstsäsongen!!
Vi syns på torsdag.

Hälsningar
Andreas & Ebba Näsman

5 augusti 2011 21:19 av Salomon Trail Tour

Salomon Trail Tour

Sugen på att slippa bomma? Den 27 augusti arrangerar Sävedalens AIK "Salomon Trail Tour Göteborg" - Tuff och vacker löpning rakt ut i skogen men längs en snitslad bana. Kolla in http://salomontrailtourgoteborg.se // Johan, Karl, Marcus och Maria i SAIK

20 maj 2011 10:15 av Malungs OK

Fjällvandring

Fjällvandring Sälen
Har du ett företag som vill få något annat att prat om på fikarasten eller en inspirerande miljö för ert säljevent? I så fall en så hjälper vi er gärna att skräddarsy er vistelse med allt från spännande aktiviteter, resa, boende och mat i Sälen. Så ta med dina arbetskamrater upp till Sälen!
www.fjallvandringsalen.com

20 maj 2011 10:14 av Malungs OK

Konfaläger

Konfirmation Sälen
2012 arrangerar vi för första gången ett konfirmationsläger i Sälen. Första anmälningarna har redan börjat strömma in så vill du kombinera konfirmation med orientering så utlovar vi vackra fjäll, bra boende, superfin orientering och ett minne för livet!
www.konfirmationsalen.com

20 maj 2011 10:14 av Malungs OK

JCS

Junior Camp Sälen
27 juni startar årets upplaga JCS där 26 stycken deltagare är anmälda. Det kommer bli ett mycket kvalitativt läger där tretton mycket duktiga uppföljare ger deltagarna värdefulla tips, varav nio av dem har landslagsuppdrag som seniorer bakom sig!
www.juniorcampsalen.se

20 maj 2011 10:13 av Malungs OK

3+3

3+3 28 juni-3 juli
Årets tävlingar går av stapeln vid högfjällshotellet, på lördagskvällen är det AfterRun där du bjuds på fin mat och föreläsning av Peter Öberg och mer spännande underhållning. I år har vi mer träningar än någonsin och inte mindre än 26 olika banor i olika svårighetsgrader sitter ute under sommaren.
www.3plus3.se

15 maj 2011 18:44 av Christina

Hjälte och Hjältinna

Fantastiskt bra agerat av Olof och Märta Blide (se nyheten på vår förstasida). Ett stort plus till er för er insats i skogen!

 Eventor
 
 

Vill du hyra klubbstugan?

Klicka här.

 

Dusch, bastu, kök, sängar,....

 
Våra sponsorer
Miramar
Sparbanken Alingsås
Ange alt-text här.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 OL-utrustning

 

 

Postadress:
Lerums SOK - Orientering
C/o Kent Eriksson, Odenius väg 9
44339 Lerum

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info