Hoppa till sidans innehåll

Bacho-Cup

12 SEP 2021 14:11
Klubbresa för barn och ungdomar till Bacho-Cup i Lidköping lördagen den 25/9
  • Uppdaterad: 12 SEP 2021 14:11

En av hösten höjdpunkter för barn och ungdomar närmar sig! Lördagen den 25 September arrangeras Bacho Cup i Lidköping. Ett fantastiskt arrangemang som ger en mjukstart in i att tävla i orientering. Med dagens restriktioner kommer det, som det ser ut nu, att bli ett endagsarrangemang med individuella starter på förmiddagen och stafetter på eftermiddagen. För att vi skall känna klubbkänsla och att vi gör detta tillsammans har vi, om vi inte får strängare restriktioner, planerat för en gemensam bussresa till Lidköping.
Vi åker från Lerum på lördag morgon och kommer tillbaka på lördag kväll. De individuella klasserna är Inskolning, HD 10-18 samt öppen motion för de föräldrar som vill passa på. Stafetten finns i HD 10-16 samt en öppen klass upp till 18 år. Banorna är anpassade för att prova på att tävla och det finns mycket funktionärer ute, perfekt för våra ungdomar.
Anmälan till de individuella tävlingarna kan göras på Eventor (länk nedan) eller till oss Ungdomsledare. Vi kommer sedan att anmäla stafettlag så att alla får springa.
Anmälan om man vill åka med buss görs till Johan senast onsdag 15/9 på mail:
This is a mailto link
Meddela vid anmälan hur många ni är som vill åka med i bussen (barn och vuxna). Det kommer även serveras fältlunch mellan den individuella tävlingen och stafetten så meddela Johan om man har några allergier eller önskemål angående mat så ser vi till att anmäla även lunch.
Vill man vara med på tävlingarna men åka egen bil så går detta självklart bra!
Kostnad för resa, lunch och mellanmål är 100 kr per deltagare. Detaljerad info om resa, betalning etc kommer inför resan.
Länk till tävlingen i Eventor: https://eventor.orientering.se/Events/Show/32246
Hoppas att många vill passa på att hänga med på detta!
/Ungdomsledarna
Skribent: Magnus Zetterlund
E-post: This is a mailto link
 Eventor

 

Vill du hyra klubbstugan?

Klicka här.

 

Dusch, bastu, kök, sängar,....

 
 Lerums SOK i Lilla Sportspegeln
 
Våra sponsorer
 

 

 

 
 
 
Stöd LSOK, byt till Lerum Energi
 
 
Ange alt-text här.
 

Postadress:
Lerums SOK - Orientering
C/o Malin Alfredsson, Ryd Västergårdsvägen 95
44351 Lerum

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: lsok.kassor@outlook....

Se all info