Hoppa till sidans innehåll

Häng med på ett annorlunda och roligt uppdrag!

01 DEC 2019 18:44
13-18 juni 2020 så står vi i Lerums SOK som ansvariga för GOFs Sommarläger för 11-12-åringar. Förberedelserna är påbörjade men vi behöver nu några medlemmar som kan tänka sig att vara med i den arbetsgrupp som framåt skall jobba med planering....
  • Uppdaterad: 01 DEC 2019 18:44

13-18 juni 2020 så står vi i Lerums SOK som ansvariga för GOFs Sommarläger för 11-12-åringar i distriktet. Förberedelserna är påbörjade men vi behöver nu några medlemmar som kan tänka sig att vara med i den arbetsgrupp som framåt skall jobba med planering och genomförande av lägret. Ledare till själva lägret kommer att rekryteras, men planering och stöttning kommer att behövas från vår sida. För att vara med i arbetsgruppen behöver man inte vara erfaren orienterare, däremot tror vi det skulle vara bra att få med någon som har egna barn i lägerålder.

Under lägerveckan kan vi sedan behöva engagera fler för t.ex. jour under lägerdagarna, så gör gärna en notering i din kalender redan nu.

Nina Djerf och Carina Sturesson har haft uppdraget som projektledare och har kontakten gentemot förbundet, de kommer också att hålla i rekryteringen av ledare. 

Ni som vill vara med anmäler ert intresse via Facebooknotisen eller kontaktar Carina 0707-998686 eller Nina 0703-34 95 36.

Skribent: Sören Sturesson
Epost: This is a mailto link
 Eventor

 

Vill du hyra klubbstugan?

Klicka här.

 

Dusch, bastu, kök, sängar,....

 
 Lerums SOK i Lilla Sportspegeln
 
Våra sponsorer
 

 

 

 
 
 
Stöd LSOK, byt till Lerum Energi
 
 
Ange alt-text här.
 

Postadress:
Lerums SOK - Orientering
C/o Malin Alfredsson, Ryd Västergårdsvägen 95
44351 Lerum

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: lsok.kassor@outlook....

Se all info