Hoppa till sidans innehåll

Torsdagsträning 11 och 18 okt

07 OKT 2018 12:26
Nu på torsdag och även nästa torsdag är det ett lite annorlunda upplägg på träningen.
  • Uppdaterad: 07 OKT 2018 12:26

Torsdag 11/10

Vi ordnar nattorienteringsträning i Riddarsten för vit grupp (-10 år) samt nybörjare i gul grupp (11-12 år). Samling kl 18 vid scoutstugan.

För övriga åker vi gemensamt till närnattcup i Landvetter. Även de yngre är förstås välkomna att följa med men observera att första start inte är förrän 19.30.

Närnatt cup är en nattävling för ungdomar och består av tre deltävlingar där detta är den första deltävlingen. Den som vill anmäler sig i respektive tävlingsklass senast onsdag kl 20. Vi räknar dock med att de flesta anmäler sig på plats i U-klass där det även går bra att springa tillsammans med en kompis, förälder eller ledare.

Vi samlas kl 18.15 vid Torpskolans parkering för gemensam avfärd till Landehofstugan i Landvetter. På plats där ordnar vi med anmälan och går gemensamt till start och ser till att alla som vill har någon att springa med. Att öva nattorientering på en tävling är ofta ett bra sätt att börja då kontrollerna är väl uppmärkta och det finns många andra i skogen som ger trygghet.

Tveka inte att höra av dig till någon av oss ledare om ni har några frågor. Se mer info på https://eventor.orientering.se/Events/Show/23714

Torsdag 18/10
Denna kväll är det LSOK som arrangerar deltävling 2 i närnattcup. Tävlingen är vid vår klubbstuga i Härskogen och alla grupper kör träningen på dessa banor. För den som vill springa tävlingsklass anmäler man sig som vanligt via Eventor. Vill man springa U-klass kan man även anmäla sig på plats och starta från 19.20. Samling 18.45 för de som vill testa på att springa U-klass så hjälper vi till med anmälan. För den som bara vill träna och inte ha någon tidtagning så samlas vi vid klubbstugan kl 18 och går gemensamt bort till starten. Mer info på https://eventor.orientering.se/Events/Show/23396.

Skribent: Pär Moqvist
 Eventor

 

Vill du hyra klubbstugan?

Klicka här.

 

Dusch, bastu, kök, sängar,....

 
 Lerums SOK i Lilla Sportspegeln
 
Våra sponsorer
 

 

 

 
 
 
Stöd LSOK, byt till Lerum Energi
 
 
Ange alt-text här.
 

Postadress:
Lerums SOK - Orientering
C/o Malin Alfredsson, Ryd Västergårdsvägen 95
44351 Lerum

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: lsok.kassor@outlook....

Se all info