Hoppa till sidans innehåll

O-event i Borås 12-14 november

15 NOV 2021 10:34
  • Uppdaterad: 15 NOV 2021 10:34

Även fast mörkret blir allt mer ihållande under vinterhalvåret, fortsätter våra barn och ungdomar i Lerums SOK att träna och tävla utomhus. Det är då extra viktigt att man använder reflexer och ljus för att synas ordentligt. Vi är väldigt tacksamma att Lerum Energi har försett oss med ljusarmband så att vi kan synas och känna och trygga under våra träningar. 

Under andra helgen i november reste en stor del av Lerum SOK:s barn och ungdomar till Borås för att tävla i dagarna tre. Programmet bjöd på nattorientering i stadsmiljö, Up'n downhill sprint samt Zoorientering inne på Borås djurpark. En tävlingshelg som lockar till sig deltagare från hela Sverige och samlar ca 2-3000 tävlande under respektive etapp. Detta är inte bara en helg då vi tävlar, utan en stor del av helgen handlar om att stärka gemenskapen och umgås även utanför idrotten. I år spelade vi bowling och åt en bit mat efter lördagens tävlingsetapp. 
Bland Lerum SOK:s medlemmar upp till 12 års ålder, återfanns till slut fem deltagare på topp 10-placeringarna i sammandraget efter helgen. Kan det vara träningen under årets mörka månader som ger resultat?
Skribent: Andreas Näsman
E-post: Adressen Gömd
 Eventor

 

Vill du hyra klubbstugan?

Klicka här.

 

Dusch, bastu, kök, sängar,....

 
 Lerums SOK i Lilla Sportspegeln
 
Våra sponsorer
 

 

 

 
 
 
Stöd LSOK, byt till Lerum Energi
 
 
Ange alt-text här.
 

Postadress:
Lerums SOK - Orientering
C/o Malin Alfredsson, Ryd Västergårdsvägen 95
44351 Lerum

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: lsok.kassor@outlook....

Se all info