Hoppa till sidans innehåll

25-manna


I höst ska vi delta i 25-manna!!

Tävlingen avgörs den 11e oktober 2008 vid Rösjön strax norr om Stockholm. Dagen efter springer vi Täbys medeldistans i samma eller i ett närliggande område.  Resan vänder sig till alla klubbens orienterare. De som inte tillhör de 25 utvalda stafettlöparna, kan förutom att heja på laget springa en öppen bana på lördagen.

 

Buss till 25-manna

Vi kommer att åka buss till 25-manna med på fredag eftermiddag. Naturligtvis innebär detta att vi har fler än 25 platser både i bussen och i vårt gemensamma boende.
 
Logi är fixat, huvudsakligen i sängar, på Rösjögården strax intill TC. På lördagkvällen bokar vi bord på en trevlig restaurang inne i Stockholm.
 

Alla kan vara med

Även om man ej blir uttagen i laget finns möjlighet att springa orientering. På lördagen finns det öppna banor och på söndagen arrangeras en medeldistanstävling i samma område. Skicka ett mail till Ulf Hansson (This is a mailto link) om du vill åka med även om du ej blir uttagen i laget. Först till kvarn.
Preliminärt, subventionerat pris för 25-mannaresan är 450 kr. Till detta tillkommer kostnad för mat på lördag kväll, samt under bussresan.
 
 

Inbjudan nu tillgänglig

Kolla in 25mannas hemsida (www.25manna.nu). Där finns nu inbjudan och mycket mer information.
 

25-mannaträning

OL-kommittén ordnar kavleträning vid Jeriko-tunneln torsdagen den 28/8. Gemensam avresa från Torpskolan 18.00.
 
Ett lag i 25-manna måste bestå av killar, tjejer, gubbar och äldre tjejer så alla har möjlighet att ta en plats i laget. Läs mer under rubriken "Vad är 25-manna" i menyn till vänster.
 
Boka direkt in helgen den 10-12 oktober och börja träna för höstens stora evenemang redan nu!
 
Mer information kommer kontinuerligt, men har ni frågor, idéer eller funderingar kontakta gärna Stefan Jansson, Lars-Johan Våg eller Ulf Hansson.
Uppdaterad: 27 JAN 2009 20:05 Skribent: Patrick Djerf
 Eventor

 

Vill du hyra klubbstugan?

Klicka här.

 

Dusch, bastu, kök, sängar,....

 
 Lerums SOK i Lilla Sportspegeln
 
Våra sponsorer
 

 

 

 
 
 
Stöd LSOK, byt till Lerum Energi
 
 
Ange alt-text här.
 

Postadress:
Lerums SOK - Orientering
C/o Malin Alfredsson, Ryd Västergårdsvägen 95
44351 Lerum

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: lsok.kassor@outlook....

Se all info