Klubbläger Hökensås

  • 1 mar 2023
  • Läger

image: Klubbläger Hökensås

Välkomna på LSOK´s stora breddläger. Alla klubbens medlemmar; barn, syskon och föräldrar är välkomna att följa med på klubbläger helgen 31 mars – 2 april.
 

Lägrets upplägg kommer vara en kombination av egna träningar och tävlingar i Tibrotrippeln. Vi bor i stugor på Nordic Camping Hökensås söder om Tidaholm. Vi kommer också ha tillgång till en gemensamhetslokal hela helgen där det kommer finnas tid att umgås mellan träningarna.

På fredagen kör vi en enklare natträning i anslutning till boendet (Vill man springa Tibrotrippelns nattävling så går det också bra). På lördagen startar vi med eget träningspass i närheten av boendet för att efter lunch åka iväg och springa Tibrotrippelns medeldistans. På söndagen avslutar vi träningslägret med att vi åker och springer Tibrotrippelns avslutande långdistans innan vi åker hem mot Lerum igen.

Både träningarna och tävlingarna är ett mycket bra tillfälle att starta säsongen på och terrängen är mycket fin i området.

OBS! Anmälan till tävlingarna i Tibrotrippeln görs av varje enskild deltagare i Eventor. Har ni frågor kring anmälan, prata med er träningsansvarige i respektive träningsgrupp så kan dom hjälpa till med anmälan.

Boende och mat

Vi bor i huvudsak familjevis i campingstugor, de flesta är 4-bäddsstugor, ta med sängkläder och handduk/badlakan. Städning av respektive stuga ingår inte utan görs av oss själva.
https://firstcamp.se/destinationer/hokensas-tidaholm/stugor

Måltider som ingår:
Lördag: Lunch och Middag

Övriga måltider ordnar varje stuga själva. Det finns kylskåp och pentry i stugorna så frukost, lunch och mellanmål etc. går bra att ta laga. Observera att inga nötter eller produkter med nötter är tillåtna i den gemensamma lokalen.

Kostnad
Exakt kostnad uppdateras så fort som möjligt, men en uppskattad kostnad är:
Ungdom (-20 år): ca 300:-
Vuxen: 600:- Milersättning betalas av var och en till respektive chaufför enligt vår resepolicy.

Anmälan
Anmäl er så snart som möjligt genom hemsidan. Länk finns längst upp till vänster på hemsidan under Anmälan -> Klubbaktiviteter.

Frågor
Andreas Näsman, nasman1000@gmail.com, 070-6032237