Vattenfallsresan - Kinnekulle- & Sommarlandssprinten

  • 7 maj 2023
  • Läger

image: Vattenfallsresan - Kinnekulle- & Sommarlandssprinten

Inför slutet av vårens tävlings- och träningssäsong så är alla barn och ungdomar i klubben välkomna att hänga med på Vattenfallsresan till Kinnekulle- och Sommarlandssprinten för att umgås, tävla och ha kul helgen 3 – 4 juni. Följ med!!

Resans upplägg kommer vara en kombination av två sprint-tävlingar, Kinnekullesprinten lördagen den 3 juni och Sommarlandssprinten söndagen den 4 juni. Vi bor över på hårt underlag i Mariestads FK:s klubbstuga nere vid Vänern.

Resan går från Lerum/Floda på lördag förmiddag i gemensam storbuss till Lundsbrunn för start i Kinnekullesprinten från kl. 14.30. När tävlingen är avklarad och alla är nöjda, kör vi vidare till Mariestads FK:s klubbstuga för en grill- och aktivitetskväll med mycket skoj. Det finns möjlighet till både bad och bastu i anslutning till klubbstugan. Vi övernattar på hårt underlag och på söndagen efter frukost åker vi vidare mot Skara Sommarland och Sommarlandssprinten. När man har sprungit är parken öppen för bad, lek och åkattraktioner.  När alla är nöjda, lite beroende av väder, åker vi hem i bussen mot Lerum/Floda igen.

Både tävlingarna och aktiviteterna på lördag kväll är ett mycket bra tillfälle att trappa ner vårsäsongen på och hänga med klubbkompisarna! Vi tänker oss en massa roliga aktiviteter som grillning, bad, bastu, skogsbrännboll och godisjakt m.m.(om vädret tillåter).

Läs mer om arrangemanget och anmäl er här på hemsidan. Kom ihåg att även anmäla er till tävlingarna separat!

Anmälan till aktiviteten här!